Beste bezoeker, (English below)

Welkom op de website van het Utrechts Byzantijns Koor. Bij deze wend ik mij tot u. Wij voelen met u mee in deze roerige tijd waarbij uzelf de nodige veiligheidsmaatregelen in acht dient te nemen net als wij. Het Utrechts Byzantijns Koor doet op dit moment geen uitvoeringen maar hoopt u als trouwe of nieuwe bezoeker binnen niet al te lange tijd weer te mogen begroeten. Voel u dan vrij om vrienden en bekenden die ook reeds lang niet de kans hebben gehad om naar een liturgie of concert te komen, mee te nemen om hen te laten genieten van de prachtige Slavische klanken waar het koor zijn faam mee heeft opgebouwd zowel in Nederland als daarbuiten.

Nu er straks naar wij van harte hopen, weer gezongen kan worden, maken wij van de gelegenheid gebruik om met name jonge enthousiaste mannen te interesseren voor nog te organiseren luisteravonden. Natuurlijk zijn oudere mannen ook welkom. We houden rekening met de tijd die nodig is om mensen die de zang willen gaan leren beheersen, dat op een goede manier te kunnen doen. En bij luisteren blijft het dan niet alleen. Het is de bedoeling om direct mee te zingen, de sfeer te proeven en de muziek over je heen te laten komen. 4-stemmig a capella.

Schroom dus niet, ook in deze tijd om vast je belangstelling op te geven bij info @ utrechtsbyzantijnskoor . nl onder vermelding van je naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en emailadres. We nemen dan contact met je op. Mocht je al weten tot welke stemgroep je behoort, dan is dat helemaal mooi meegenomen. Ook als je mensen kent die deze belangstelling zouden hebben, laat het ons weten.

Hoe klinkt het? Kijk vooral op youtube onder "Utrechts Byzantijns Koor"

Voorts wensen wij u allen gezondheid en voorspoed. Zodra de programmering weer van start gaat treft u deze op de website.

Namens het bestuur van het Utrechts Byzantijns Koor

Eric van Grieken

Dear visitor,

Welcome tot the website of the Utrecht Byzantine Choir.

We sympathize with you in these difficult times in which you have to observe certain conditions to protect your safety, just as we do. At this moment, the Utrecht Byzantine Choir does not give any performances but we hope to be able and receive you, our loyal friend or new visitor in the not too distant future.

When that day comes, please feel free to take along your friends and acquaintances, who too have not had a chance to attend one of our liturgies or concerts for some time and let them enjoy the sonorous Slavic sounds that have earned our choir its reputation and fame both in The Netherlands and abroad.

Now that we hope to start singing again soon, we take this opportunity to interest enthusiastic and, in particular, younger men to participate in one of our “listening” nights that we will be organizing. Of course, older males are welcome too. We take into account the time that is necessary for individuals that want to learn this type of song to learn it properly. It is the intention that they can sing along with the choir and to familiarize themselves with the atmosphere and to just let the music engulf you. Four-part, a Capella.

Therefor, also in present times, do not hesitate to already let us know you interest on Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. providing us with your name, address, age, telephone number and email-address. We will then contact you. Should you already know to which voice group you belong, that will help. Should you know any other person(s) who share this interest, please let us know.

What does the choir sound like? Check it out on YouTube under “Utrechts Byzantijns Koor”

In closing we wish you all health and prosperity. As soon as normal programming can be assumed you will be able to read about it on this website.

On behalf of the Board of the
Utrechts Byzantine Choir

Eric van Grieken